HPL

TEL: 0501-50037

Vill du anlägga en pool

Vattenplask och barnskratt

När fåglarna kvittrar och vårsolen börjar värma altanen, överväger du möjligheten att installera en pool på tomten. Du funderar på om poolen ska grävas ner eller om en pool ovan mark med tillhörande trädäck vore en bättre lösning. Du undrar om det är möjligt att få en badklar pool i sommar om du beslutar dig för att starta poolbygget i maj.

Tidigare har det funnits så kallade frigolitblock som byggdes med och var grunden till lThermoblock, men de var inte riktigt anpassade för att bygga pooler. Vi har beslutat att förbättra Thermoblocken så att den är speciellt utvecklad för poolbygge, med urtag för armering, bättre passform, förstärkt insida, och mer.

Om man beslutar sig för att köpa en pool i maj, beror möjligheten att få en badklar pool till sommaren på tillgången på poolbyggare och materialleverantörer.

Pooltak

Pooltak har varit en fantastisk innovation inom pooltillbehör tidigare, men med tiden har tekniken utvecklats och nya och förbättrade lösningar har dykt upp. En av dessa lösningar är lamelltäckning, som erbjuder en rad fördelar jämfört med pooltak.

En av de mest märkbara fördelarna med lamelltäckning är dess bekvämlighet. Du kan enkelt öppna och stänga poolen med hjälp av WIFI-styrning och en knapptryckning på din telefon. Detta gör det enkelt att hantera poolen och att hålla den ren och säker, även om du inte är hemma.

Lamelltäckning finns i olika utföranden och färger, vilket ger dig möjlighet att välja den som bäst passar din pool och din personliga stil. Om du väljer en täckning med svart botten och transparent överdel kan den också värma upp poolvattnet med upp till 8 grader, vilket gör det möjligt att använda poolen längre under året.

Lamelltäckning

En annan fördel med lamelltäckning är dess förmåga att dra med sig smuts och löv från taket ner i bräddavloppet. Detta minskar mängden rengöring som krävs för att hålla poolen ren och fri från skräp.

Sammanfattningsvis är lamelltäckning en förbättrad och modern lösning för pooltillbehör som erbjuder en rad fördelar jämfört med traditionella pooltak. Dess bekvämlighet, anpassningsbarhet och förmåga att hålla poolen ren och säker gör det till ett idealiskt val för poolägare som söker en mer praktisk och innovativ lösning.