HPL

TEL: 0501-50037

VÅra tjänster

Vi har en specialiserad form av tjänster inom husbyggnation, markanläggning och poolbyggnation. Som ett komplemment til detta har vi städtjänster för bland annat byggstädning, fönsterputsning och hemstädning.

Poolbyggnation

En av våra specialiteter är poolbyggnation. Vi arbetar företrädesvis med Thermopool vilket är det bästa materialet för att bygga en pool med. Thermoblocken är isolerande, håller värmen och är enkla att bygga med eftersom blocken pusslas ihop likt lego. Man monterar de detaljer som krävs, bräddavlopp, inlopp etc. Under placeringen av blocken armerar man och sedan fyller med betong (självkompakterande). När betongen härdat monterar man liner som är poolens skydd, Ert utvalda poolskydd, poolvärmepump etc. och det är bara att bjuda in familjen och grannar för ert första poolparty!!.

Pooltillval:

Städning

HPL städ har som mål att hjälpa våra kunder att uppnå en bra balans mellan arbete och fritid genom att erbjuda personliga tjänster som underlättar deras vardag. Vårt fokus ligger på att bygga långvariga relationer med kunden och därför anpassar de sina städtjänster efter deras specifika behov.

Vi och vår personal visar sin omsorg för miljön genom att arbeta med miljövänliga produkter som är svanmärkta. Alla anställda har rätt utbildning och instruktioner för varje städuppdrag och alla uppdrag utförs på ett professionellt sätt.

Städtjänster

Byggstädning

Om du är i behov av bygg- och grovstädning efter en renovering eller nybyggnation, är det viktigt att välja rätt städfirma. Städföretag är ofta specialiserade på olika områden, och bygg- eller grovstädning kräver betydligt mer ansträngning jämfört med hemstädning. Företaget behöver ha tillgång till stark utrustning för att klara av den tunga grovstädningen. Inte alla städföretag erbjuder bygg- och grovstädning så se till att du väljer oss som har den kompetens och utrustning som behövs.

Tjänsten inkluderar

FAQ’s

Byggstädning är en professionell städtjänst som syftar till att rengöra en nybyggd eller renoverad fastighet före invigningen eller överlämnandet till kunden.

Byggstädning inkluderar oftast rengöring av golv, väggar, fönster, rör, elektriska installationer, möbler och andra utrymmen i fastigheten.

Hemstädning är en regelbunden städtjänst som syftar till att hålla en bostad eller ett hus i hygienisk och välorganiserat skick.

Hemstädning inkluderar oftast rengöring av golv, badrum, kök, sovrum, vardagsrum och andra utrymmen i hemmet.

Fönsterputs är viktigt eftersom det hjälper till att förbättra ljusflödet i ett rum, samtidigt som det gör att fönstren ser fräschare ut. Det bidrar också till att förebygga föroreningar på fönsterrutorna och förbättrar utsikten.

Man bör anlita en professionell städbyrå med erfarenhet av byggstädning och fönsterputs för att få bästa möjliga resultat.

Hur ofta man bör anlita hemstädning beror på ens egna preferenser och livsstil. Vissa människor anlitar hemstädning varje vecka, medan andra bara gör det varannan månad eller sällan. Det viktigaste är att man håller sin bostad i hygienisk och välorganiserat skick.

Ja, det går att anlita hemstädning och fönsterputs samtidigt. Många städbyråer erbjuder kombinerade tjänster för att göra det enklare för kunden.

Ja, man kan anlita byggstädning även för mindre renoveringar. Det är en bra idé att anlita en professionell städbyrå för att få en effektiv och noggrann rengöring.

Priset för byggstädning och hemstädning varierar beroende på storleken på fastigheten, tjänsternas omfattning och städbyråns policy. Det är bäst att fråga direkt hos den städbyrå man önskar anlita för en exakt prisuppskattning.