HPL

TEL: 0501-50037

Catering för evenemang och sammankomster

Bröllop, en födelsedagsfest eller företagsevent

Catering är ett viktigt inslag i många evenemang och sammankomster. Oavsett om det handlar om ett bröllop, en födelsedagsfest eller en företagsevent, så är maten en viktig del av upplevelsen för gästerna. Att välja rätt cateringfirma kan vara avgörande för att evenemanget ska bli lyckat.

Kanalmagasinet är en cateringfirma som erbjuder både hämtning, leverans och servering av mat. Oavsett vilken typ av evenemang eller sammankomst det handlar om så kan de hjälpa till att skapa en minnesvärd matupplevelse för gästerna. Med en lokal profil och nära råvaror från Vikbolandet och omnejd kan de erbjuda en unik matupplevelse som står ut från mängden.

En av de stora fördelarna med att välja Kanalmagasinet som cateringfirma är deras flexibilitet. De kan anpassa sig till kundens önskemål och behov, oavsett om det handlar om ett litet intimt sällskap eller ett större evenemang med många gäster. Genom att ta hand om det ätbara så att kunden kan fokusera på gästerna kan de bidra till en smidig och lyckad genomföring av evenemanget.

För de som vill ha något extra speciellt kan Kanalmagasinet även erbjuda sin egen Foodtruck. En sådan kan till exempel vara ett utmärkt inslag på en födelsedagsfest eller bröllopsfest och bidra till en härlig och avslappnad atmosfär. Att ha en Foodtruck kan också ge gästerna möjlighet att prova på något nytt och annorlunda som de kanske inte har smakat förut.

Anlita en cateringfirma

En annan fördel med att välja Kanalmagasinet som cateringfirma är deras fokus på nära och goda råvaror. Genom att använda sig av lokala råvaror från Vikbolandet och omnejd kan de erbjuda mat som är färsk och smakrik. Detta kan bidra till en mer autentisk matupplevelse och samtidigt stödja lokala producenter.

Att välja Kanalmagasinet som cateringfirma kan också vara ett miljövänligt val. Genom att använda lokala råvaror minskar de behovet av långa transporter, vilket i sin tur kan minska utsläppen av växthusgaser. Dessutom kan de erbjuda miljövänliga alternativ som till exempel pappersbestick och återvinningsbara förpackningar.

Sammanfattningsvis erbjuder  Kanalmagasinet catering i Norrköping  som erbjuder en lokal och nära matupplevelse för alla typer av evenemang och sammankomster. Genom deras flexibilitet och fokus på kundens önskemål kan de skapa en minnesvärd matupplevelse för gästerna. Genom att använda lokala och goda råvaror kan de också bidra till en mer hållbar livsmedelsproduktion och konsumtion.

Förutom att erbjuda skräddarsydda cateringlösningar för alla typer av evenemang, har vi också ett antal färdiga koncept som ni kan välja mellan. Våra bufféer är en av våra mest populära lösningar och passar perfekt för större sammankomster, där man vill bjuda på en härlig variation av maträtter. Vi erbjuder ett brett utbud av bufféer som passar alla smaker och önskemål, från klassiska svenska smörgåsbord till spännande internationella rätter. Våra bufféer är alltid fyllda med goda och nära råvaror från Vikbolandet med omnejd, så att ni kan njuta av en riktig smakupplevelse.

Afternoon Tea

Ett annat populärt koncept är vår Afternoon Tea-uppläggning. Detta är en perfekt lösning för en mindre, mer intim tillställning där man vill bjuda på något unikt och annorlunda. Vår Afternoon Tea består av en härlig mix av söta och salta smårätter, som tillsammans skapar en fantastisk smakupplevelse. Allt är noggrant tillrett med högkvalitativa råvaror från lokala producenter och serveras på vackra fat och porslin. Vi kan också anpassa vårt Afternoon Tea-koncept efter era önskemål och preferenser, så att ni får en unik upplevelse som passar just er.

Oavsett vilket koncept ni väljer, så kan ni vara säkra på att all mat är tillagad med kärlek och omsorg. Våra kockar lägger ner mycket tid och energi på att skapa en meny som passar era önskemål och behov, samtidigt som de använder sig av högkvalitativa råvaror och lokala ingredienser för att skapa en autentisk smakupplevelse.

Vi kan också hjälpa till med servering och genomföring av evenemanget, så att ni kan lägga 100% fokus på era gäster. Vi har erfaren personal som kan ta hand om allt från dukning och servering till diskning och städning. Vi kan också hjälpa till med andra praktiska saker, som att ordna hyra av tält eller ljudanläggningar, så att ni kan få en komplett lösning för ert evenemang.

Så oavsett vad ni önskar er, så är vi här för att hjälpa till. Vi ser fram emot att höra mer om era planer och önskemål, och att skapa en unik och minnesvärd upplevelse för er och era gäster.